overnachten
in Zeeland

reserveren


Over ons

Wij, Arie en Marina zijn in 2015 in Wolphaartsdijk gaan wonen. Het jaren dertig huis heeft een aangebouwd huis en al snel kregen wij het idee om anderen mee te laten genieten van deze prachtige omgeving met zijn vele mogelijkheden. Wij hebben een jaar verbouwd en dit heeft een sfeer- en stijlvolle accommodatie opgeleverd waar u zich direct thuis voelt. Een accommdatie waar u op adem kan komen en waar u nog lang van kunt nagenieten.

Voor ons betekent ontspanning op adem komen. In het Luxemburgs is ademen “Ootmen”. Daarom is er voor deze naam gekozen. Het is een verademing om bij ons te overnachten, waarbij de natuurrijke omgeving ruimte en rust biedt, en er vele mogelijkheden zijn tot lichamelijke in- en ontspanning.

baaf1bbb6ea026af0dfbee84f2cc8f11

Wij hebben aandacht voor duurzaamheid. Dit past bij onze levensstijl die is ingericht op gezondheid en bewegen, met respect voor elkaar, de natuur en de materialen.

Ootmen kan gebruikt worden als bed & breakfast vanaf 1 nacht en als vakantiehuis voor minimaal 3 nachten of meer. Reserveer daarom snel en kom op adem in onze gastvrije en landelijke accommodatie.

Wij vinden het een voorrecht u te mogen ontvangen en verwelkomen u graag op deze mooie plek.

Arie & Marina