overnachten
in Zeeland

reserveren


Naar buiten

Wolphaartsdijk ligt aan het Veerse Meer dat uitmondt in de Oosterschelde en de Noordzee. In de omgeving zijn prachtige stranden en kunt u heerlijke fietstochten en wandelingen maken. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse wateractiviteiten, waaronder zwemmen, waterskiƫn en surfen. In de jachthaven van Wolphaartsdijk is een zeilschool aanwezig, waar u een zeilboot kunt huren of een zeilles kunt boeken.

Wolphaartsdijk is een dorp met goede voorzieningen en is ingericht op toeristen. Dit merkt u onder andere aan de aanwezigheid van diverse supermarkten, fietsverhuur, zeilbotenverhuur en restaurants waar u heerlijk kunt eten en drinken. In de zomermaanden worden er diverse culturele activiteiten aangeboden rondom Ootmen.

Wolphaartsdijk ligt 6 kilometer van de middelgrote stad Goes, ook wel het winkelhart van Zuid-Beveland genoemd. Het centrum van Goes kenmerkt zich door de historische panden en de Grote Markt waar iedere dinsdag en zaterdag een gezellige en drukbezochte markt is.

Naast Goes heeft u de mogelijkheid om mooie uitstapjes te maken naar historische plaatsen als Middelburg, Domburg, Veere en Zierikzee. Deze plaatsen zijn alle gemakkelijk te bereiken. Ook kunt u kiezen voor een bezoek aan musea zoals het Watersnoodmuseum en het Zeeuws Museum, of het Deltapark Neeltje Jans.

Met de auto bent u in een mum van tijd in Antwerpen, Brugge of Gent.

Kortom, alle ingrediƫnten zijn aanwezig om uw verblijf onvergetelijk te maken.